Hvordan kommer jeg ud af RKI

Er du registeret i RKI? Har du brug for gode råd til hvordan du hurtigt og på bedst mulig vis kommer sikker og helskindet ud af RKI? Læs denne artikel hvor vi prøver at give dig nogle gode råd til hvordan du skal angribe situationen.Det er bestemt ikke en behagelig situation at stå i hvis man befinder sig i RKI. Man er blevet registrere som en dårlig betaler der har medført at en masse døre nu er blevet lukket for en. Men det er heldigvis ikke en umulig situation at komme ud af RKI igen. Måske tror du det er en svær ting at gøre men det er det faktisk ikke.

1. Du skal kontakt RKI og finde ud af hvem dine kreditorer er – det betyder at du skal have en liste over hvilke firmaer der har kontaktet RKI med et krav om at du skylder dem penge.

2. Nu skal du kontakte de firmaer som du skylder penge og aftale en afdragordning med dem som du er sikker på at du kan overholde. Brug gerne lang tid på at forhandle dette. Kreditorerne er interesserede i at få deres penge igen, så de vil gerne lave en aftale med dig.

3. Som du hen ad vejen får lavet aftaler med alle dine kreditorer , så vil de tage kontakt til RKI for at få de fjernet. Når den sidste kreditor har fået dig slettet fra RKI så er du officielt ude.

Vil vil gerne endnu en gang fremhæve at det er vigtigt at du indgår 100% realistiske aftaler med dine kreditorer. Du skal ikke love dem at du kan betale 2000 kr. om måneden hvis du kun kan betale 1000 kr. Det eneste dette resulterer i er at du enden i samme situation igen. Hellere lave en aftale om at afdrag for lidt. Dine kreditorer skal nok acceptere det.

Når vi kommer til dette punkt spørger man folk ofte, og fuld berettiget, om de ikke kan finde en låne udbyder hvor de kan låne alle pengene som de skylder et enkelt sted. De vil så bruge pengene til at betale de forskellige kreditorer deres penge tilbage. Dette giver 2 fordele:

1. Du kommer ud af RKI med det samme.

2. Du skal kun betale et stor afdrag hver måned i stedet for mange små til mange forskellige kreditorer.

Det enkelte svar er at dette lyder som en god ide, men du skal dog passe på med at det enkelte store afdrag som du skal betale ikke bliver for stor. Der er flere store låne udbydere som tilbyder dig lån til netop denne situation. Vi vil dog som det første anbefale dig at du tager kontakt til din bank og forklarer dem om din situatio  og hvorfor du gerne vil låne penge.

Hvis ikke dette ender med at de vil låne dig penge så læs lidt mere på denne side om de forskellige låneudbydere og se og de vil låne dig penge. Vi skriver snarest en artikel som lister konkrete låneudbydere som hjælper med dette.

Har du haft gode eller dårlige erfaringer med denne model, så smid gerne en kommentar.

F 25.000 kr. direkte p din konto fra LEASY


1 comment

Læs kommentarer nedenfor, eller:

Get your own gravatar by visiting gravatar.com mig
#1. oktober 1st, 2013, at 1:11 PM.

Jeg vil gerne fjernes fra RKI. Derfor tog jeg kontakt med de firma´er jeg skylder penge til, for at få en aftale på plads. Men ingen af dem vil fjerne mit navn fra RKI. De sagde alle sammen at dete gøres når hele gælden er betalt.
Er det rigtigt?

Tilføj din kommentar...

Skriv din mening om emnet så vi kan få en god debat igang: